import av kylt kött

grossister av fryst kött, grossist av fryst kött, i Sverige

export av kylt kött, kylat kött grossist

Våra produkter, Halal nötkött och kött:

“taiba gårdar” ® vision var att få till den globala marknaden en kedja med modern halal kött export och import erfarenhet.
“Taiba gårdar” ® företaget producerar och säljer kvalitet, halal kött och fjäderfä direkt till köttimportföretag, kött exportföretag, kött grossistföretag, kött leverantör företag, nötkött leverantörer, nötkött distributörer, kända kött leverantörer.
Kött som är mycket beredd och halal slaktat för färska köttleverantörer och grossister och kötthandel till grossistpriser. Alla typer av kött och kalv- eller nötköttskivor för biff fås till grossistpriset för slaktbutiker, restauranger, hotell, stormarknader, stormarknader och mycket mer.

Distribution av nötkött och kött:

“Taiba gårdar” ® är ett globalt köttproducentföretag och leverantörer, alla våra köttprodukter är pålitliga för distribution och leverans av Halal-produkter. Våra produkter har alla relevanta kvalitetsmärken och uppfyller nuvarande Halal-krav.
vi erbjuder på våra fabriker krydda grossistpriser för livsmedelsdistributörer och leverantörer och grossister, alla typer av våra produkter och köttbitar finns också i bulkvalium för köttbearbetningsfabriker och livsmedelsförädlingsfabriker.

Halalkött och halalkött Produkter:

Australiskt ursprung halal-certifierat kött (nötkött och fjäderfä) Märke: “taiba gårdar” ®
Halalcertifierat kött från brasilianskt ursprung (nötkött och fjäderfä) Märke: “taiba gårdar” ®
Nya Zeelands ursprung Halal-certifierat kött (nötkött och fjäderfä). Märke: “taiba gårdar” ®

Färskt nötkött, kylt och fryst nötkött och köttprodukter:
Halal-certifierad: Produkter av högsta kvalitet, HACCP-certifierade
kvalitetsleverans, icke-GMO, kalibrerad produkt.

Utbud av köttbitar, artiklar:

Nötkött topp, nötkött topp, nötkött, nötkött, nötkött chuck, nötkött rumpa, nötkött, nötkött, nötkött, nötkött, nötkött, biff biff, nötkött kuber, nötkött rib eye, nötkött hamburgare, nötkött gourmet hamburgare, nötköttburgerkakor.
Ursprung: Brasilien, Nya Zeeland, Australien.

Märke: “taiba gårdar” ®

Alla typer av nötkött och köttprodukter:

Vi erbjuder dig fryst kött, färskt kött, kylt kött, nötkött, köttprodukter, alla tillverkas i “taiba gårdar” ® köttfabriker och godkända halal slakterier, våra företag är tillverkare av köttprodukter, rått kött, rått nötkött, nötkött och alla slags köttbitar. alla köttprodukter från “taiba gårdar” ® -kött, bearbetas och skärs i vårt företag runt om i världen i en stiliserad form i våra licensierade fabriker, som tar en “taiba gårdar” ® franchiselicens.

Partihandel och leverantör, lista över export av nötkött och kött:

“Taiba gårdar” ® -märke erbjuder alla typer av färskt kött och fryst köttskur och produkter för leverantörer och grossister i GCC-länder, såsom Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Bahrain, Kuwait och Oman, och Europa-länder som Italien, Grekland , Frankrike, Storbritannien, Sverige, Cypern, Bulgarien, Spanien och asiatiska länder som Kina, Filippinerna, Thailand, Malaysia, Japan, Sydkorea och amerikanska länder som USA, Brasilien.
Och andra länder som Australien och Nya Zeeland
Afrikanska länder som Ghana, Djibouti, Somali, Angolan, Kenya, Benin, Mauretanien, Sierra Leone, Nigeria, Tanzania.

Nötkött och kött levererar till:

Vi levererar bulkkött i bulkfall till grossistpriset till
Hotell, restauranger, köpcentra, stormarknader, stormarknader, flygbolag, cateringföretag, institutioner, köttexportörer, köttimportörer, köttdistributörer och grossister
Köttleverantörer, köttgrossister och kötthandelsföretag och mycket mer.

Hur man importerar kött- och nötköttprodukter

Hur du kan importera våra köttprodukter på ett enkelt sätt!
Du behöver bara skicka ett e-postmeddelande med din begäran, och vår representant kommer att kontakta dig och skicka dig nödvändiga dokument för att registrera produkten i ditt land innan du importerar den från vårt företag.
Vi skickar dig produktetiketten som har all information som behövs för att registreras i ditt land och vi kommer att skicka produktbilderna till dig, och att du kommer att behöva den för att registrera produkten du importerar, och våra representanter kommer att kontakta dig för underlätta importförfaranden om du behöver hjälp.
Vi rekommenderar att du inte importerar produkten innan du registrerar den i ditt land. Efter att du registrerat produktetiketten som är fäst på produkten hos myndigheterna som är behöriga i ditt land underlättar du sålunda transporten direkt till ditt land utan dröjsmål, eftersom du registrerade den innan du köpte den, och detta kommer också att underlätta dig att sälja det direkt när sändningen anländer till destinationshamnen och sänker kostnaderna för tullklarering för dig.

Dokument för export av nötkött och kött:

Dokument som bifogas alla sändningar kyckling- och nötköttsprodukter är följande:

1-faktura
2-COO \ ursprungsland
3-HC \ hälsointyg
4-b.L \ lastningsförslag
5-packning \ lista
6-Halal certifikat

Märke: “taiba gårdar” ®

Kontakta oss

    Shopping Cart